2009. február 27., péntek

Krúdy*Ma

Azaz tegnap, de ezt most csak nagy álltalánosságokban mondom... biztos sokan ismerik kis budapesti barátaim közül a kiskörúton lévő Krúdy nevű lebujt. Najó! enyhe túlzás! KisKocsma. Krúdy dekorációnak szogál. De úgy kell eztet elképzelni, hogy! A következőkben bemutatott kép... le van kicsinyítve és egymás mellé van rakva (olyan popartos beütése van). Persze különböző színekbe!

Tehát képzeljétek el ezt a képet a fentebb leírtak szerint! A képek a pult alatti sávot és a WC feletti bejáratot "díszítették". Miközben mi történelmi felfedeztést tettünk! A FOCI kora leáldozott és most már - kérlek szépen - a Póker a menő! Ugyanis 2 nagy kivetítőn is ment a foci, de hiába! Szegény fiúk csak izzatak és rohangáltak a labda után... Mindenki (idősebbek is! SŐT) a póker"meccset" figylték árgus szemekkel és következő felkiáltásokat tették: "Afrancba NÉGYES!!!) stb... Teljesen lekötötte a figyelmüket! Bár lehet, hogy csak azért mert KordaGyuri közvetített amire... HááT... én is felfigyeltem... (egyszer érdemes belekukkantani) Valami rendellenes szögből veszik őket és valahogy még urcsább, mint alapból...
A kis vendéglátóipariegységbe ezen kívűl is sok érdekesség volt... a világítós (szerintem IKEA.s) gömböktől a falat díszítő Fabulon és MeggyMárka plakátokig!

Megéri betérni(:

2 megjegyzés:

  1. bizony, bizony... meg tudom érteni...
    de ha leszel majd itt és nem holladujában, akkor majd megyünk ám ide!
    :)

    VálaszTörlés